SOCIS & FRIENDS, DISSABTE 23 DE MARÇ

JORNADA DE PORTES OBERTES PER ALS SOCIS I AMICS DEL CLUB DE VELA PLATJA LLARGA DE 10 a 14 H

El Club Vela Platja Llarga de Tarragona obre les seves portes per a que totes les sòcies i socis del Club puguin convidar als seus amics i coneguts a gaudir de les diferents activitats i material nàutic que disposa l’entitat.

Hi ha diferents modalitats per a gaudir d’aquest dia:

JUAN PALOMO. El soci porta la persona o persones convidades i realitza l’activitat esportiva amb el seu propi material i sense el monitoratge del personal del Club. 

FIFTY FREE. El soci porta la persona o persones convidades i realitza l’activitat esportiva amb material del Club, que haurà reservat prèviament, i sense el monitoratge dels i les tècnics titulades del Club.

A CLUB OBERT. El soci porta la persona o persones convidades i realitza l’activitat esportiva amb material del Club, que haurà reservat prèviament, i amb el monitoratge dels i les tècnics titulades del Club.

Totes les modalitats requereixen que us inscriviu en aquest formulari, tant per la reserva de materials i equip humà com per una correcta organització i planificació de la zona de seguretat i navegació.

Les activitat són totalment gratuïtes per tothom i es reservaran les franges horàries i activitats per estricte ordre d’inscripció. No es considerarà que una reserva està tancada fins que no rebeu un Mail de confirmació, juntament amb una breu descripció de la jornada i alguns consells de seguretat i cura personals.

Aquesta jornada de Portes Obertes és únicament de caràcter esportiu. Queden excloses les activitats socials, àpats, cessió de gandules i altres usos no esportius de les instal·lacions.