POLITICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CLUB DE VELA PLATJA LLARGA amb CIF G43061506 i domicili social en Apartaments Platja Llarga, S/N, 43007 Tarragona, amb la finalitat d’atendre les seves consultes o remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, CLUB DE VELA PLATJA LLARGA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

CLUB DE VELA PLATJA LLARGA informa que procedirà a tractar les dades de manera licita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CLUB DE VELA PLATJA LLARGA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic: oficina@cvplatjallarga.org

Amb enviament de formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de CLUB DE VELA PLATJA LLARGA.