BENVINGUTS A LA SECCIO DE VELA LLEUGERA

Salpa amb nosaltres cap a una experiència única al món de la vela lleugera! Al nostre club marítim, la vela lleugera no només és un esport; és una forma de vida. Uneix-te a nosaltres i explora noves aigües, fes nous amics i gaudeix de la llibertat que només la vela lleugera pot oferir. T’esperem al mar!

PROPERS ESDEVENIMENTS

Vela Lleugera per a Tothom

Al nostre club marítim, creiem en fer que la vela lleugera sigui accessible per a tothom. Organitzem esdeveniments familiars, programes juvenils i activitats inclusives perquè persones de totes les edats i habilitats puguin experimentar la màgia de la vela lleugera.

La Nostra Flota

Comptem amb una flota d’embarcacions de vela lleugera, dissenyades per adaptar-se a tots els nivells d’habilitat. Des dels principiants fins als navegants més experimentats, oferim una varietat d’opcions perquè tothom pugui gaudir de la brisa marina. Explora les nostres embarcacions, des d’optimists per aprendre fins a catamarans per als amants de la velocitat.

Consulta tarifes

Classes i Cursos

Vols perfeccionar les teves habilitats en vela lleugera? Oferim classes i cursos dissenyats per a tots els nivells. Els nostres instructors us guiaran a través de les tècniques essencials, des de les maniobres bàsiques fins a les tàctiques avançades. Descobriu el plaer de navegar amb confiança i seguretat.

Consulta tarifes