BENVINGUTS A LA SECCIO SOCIO-EDUCATIVA

La nostra secció social educativa està dissenyada per oferir activitats que no només promoguin l’educació marítima, sinó que també siguin accessibles i inclusives per a tots els membres de la nostra comunitat. Descobreix com pots participar i aprendre mentre gaudeixes del fascinant món marí!

PROPERS ESDEVENIMENTS

Programes i Tallers

La nostra Secció  s’enfoca a proporcionar experiències enriquidores per a col·legis, instituts, universitats i empreses, tot fomentant l’aprenentatge, la col·laboració i el gaudi de l’entorn marítim. Descobreix les emocionants activitats que oferim.

Participa a Les nostres Activitats Educatives

Estem compromesos a fer que el coneixement marítim sigui accessible per a tothom. Si estàs interessat a participar en alguna de les nostres activitats inclusives, posa’t en contacte amb el nostre equip de la secció social educativa. Junts, creem un ambient acollidor i educatiu per a tots els amants del mar. Descobriu el plaer d’aprendre i compartir!

Casals d’estiu

T’oferim una experiència única plena de diversió i activitats emocionants perquè els teus fills gaudeixin al màxim les vacances. El nostre objectiu és crear records inoblidables mentre fomentem la companyonia i l’aprenentatge a través de diverses activitats.

Esports Aquàtics i Jocs de Platja

Per als amants de l’acció, oferim emocionants esports aquàtics adaptats a totes les edats. Des de lliçons de vela fins a competicions amistoses de caiac, els vostres fills gaudiran de l’aigua de manera segura i sota la supervisió d’instructors capacitats. A més, organitzem divertits jocs de platja perquè tots participin i es diverteixin junts.