BENVINGUTS A L'EMOCIONANT SECCIO D'AIGÜES OBERTES

 Submergiu-vos en la bellesa del mar i descobriu l’experiència única de nedar en aigües obertes. Ja siguis un nedador experimentat o estiguis buscant explorar aquesta fascinant disciplina, la nostra secció de Aigües Obertes té alguna cosa per a tots.

¡Ens veiem a l’aigua!

PROPERS ESDEVENIMENTS

 🟢 DIFICULTAT BAIXA

 🔵 DIFICULTAT MITJANA

⚫ DIFICULTAT ALTA

💙 SOLIDARI

Connecta’t amb la Natura

Res sota el cel obert, sent la brisa marina i gaudeix del so relaxant de les onades. La natació al mar us brinda una connexió única amb la natura, proporcionant una experiència sensorial que va més enllà de la piscina convencional.

Desafia els teus Límits

La natació al mar és una experiència desafiant que et permet posar a prova els teus límits físics i mentals. Amb corrents canviants, onades i la vastedat del mar, cada sessió de natació és una oportunitat per superar-te a tu mateix i assolir nous èxits.

Activitats i Esdeveniments Especials

Explora la nostra varietat d’esdeveniments i activitats dissenyades especialment per als amants de la natació al mar. Des de travesses a llocs emblemàtics fins a competicions emocionants, sempre hi ha alguna cosa apassionant a fer a la nostra comunitat marítima.

Consells i Tècniques

Per a aquells que estan començant o busquen millorar les seves habilitats, la nostra secció d’Aigües Obertes ofereix valuosos consells i tècniques. Aprèn a llegir els corrents, millorar la teva resistència i gaudir plenament d’aquesta emocionant disciplina.

Seguretat al Mar

La seguretat és la nostra prioritat. Obtingueu informació essencial sobre mesures de seguretat, condicions del mar i equips recomanats per assegurar que cada experiència a l’aigua sigui segura i agradable.