BENVINGUTS A LA SECCIO DE SALVAMENT I SOCORRISME

Al club marítim amb la col.laboració de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme, estem compromesos amb la promoció d’un estil de vida actiu i saludable, i una de les maneres emocionants d’aconseguir-ho és a través del programa de Salvament i Socorrisme. Aquesta disciplina no només ofereix una manera excel·lent de mantenir-se en forma, sinó que també brinda habilitats vitals de rescat en entorns aquàtics.

El salvament i el socorrisme és una activitat esportiva que combina natació, tècniques de rescat i primers auxilis. Els nostres membres tenen l’oportunitat de desenvolupar habilitats essencials per a la seguretat a l’aigua, alhora que participen en competicions que desafien la seva resistència i destresa.

PROPERS ESDEVENIMENTS

🔵 CN REUS PLOMS

🟣 CN TARRACO

🔴 AEN CASTELLVELL

🟠 ASSCIACIO AMIS DE RIUDOMS

🟢 CN VILA-SECA

Salvament i socorrisme, un esport que salva vides

El salvament i el socorrisme és tingut com un esport que salva vides, que es disputa tant en instal·lacions aquàtiques com en aigües obertes, en categoria femenina, masculina i mixta i que abasta quatre dimensions fonamentals: humanitària, esportiva, educativa i professional. La majoria de les proves, que es poden desenvolupar al medi aquàtic o a terra, doten el socorrista d’una capacitat i preparació considerables per portar a bon terme els rescats aquàtics de manera eficaç, atès que les proves, independentment de les categories, requereixen un cert nivell de força, potència, resistència, velocitat, flexibilitat, coordinació i tècnica per utilitzar els diferents materials de salvament com ara maniquins, aletes, cordes, tubs de rescat, taules o surfskis de salvament.

Seguretat al mar

El Club organitza xerrades de seguretat al mar on ens ofereixen consells pràctics com equipament bàsic necessari, interpretar les condicions meteorològiques, protocols a seguir en cas d’emergència, etc. per poder gaudir de la nostra activitat de la manera més segura.