BENVINGUTS A L'EMOCIO DEL PIRAGÜISME

Al nostre club marítim, la passió per l’aigua i l’aventura es fusionen en una experiència única de piragüisme. La nostra secció de piragüisme està dissenyada per a aquells que busquen l’emoció de remar en aigües tranquil·les i desafiadores, envoltats de la bellesa natural que ens ofereix l’entorn marítim.

Uneix-te a nosaltres a la secció de piragüisme i descobreix un món de possibilitats a l’aigua!

PROPERS ESDEVENIMENTS

Esdeveniments i Competicions

L’esperit competitiu es desperta a les nostres emocionants competicions de piragüisme. Uneix-te a esdeveniments que desafien les teves habilitats i et connecten amb altres apassionats per aquest esport aquàtic. 

Dins la secció de piragüisme, l’equip de surfski participa a tots els campionats que se celebren a nivell autonòmic, nacional, europeu i mundial.

Comunitat Piragüista

Al Club marítim, no només trobaràs un lloc per practicar piragüisme, sinó també una comunitat apassionada i acollidora. Comparteix les teves experiències, coneix altres amants de l’aigua i participa en esdeveniments socials que enforteixen els llaços entre els membres del nostre club.

Classes i Entrenaments

Tant per a aquells que volen iniciar-se al piragüisme com per als que volen perfeccionar les seves habilitats, oferim classes i entrenaments per a tots el nivells. Aprendràs tècniques avançades, seguretat a l’aigua i com aprofitar al màxim cada remada. Descobreix el piragüisme d’una manera que mai no vas imaginar!

Consultar tarifes

Abonaments per a l’ús d’equips

Si ets nou al piragüisme o simplement prefereixes no preocupar-te pel transport de la teva pròpia embarcació, oferim serveis de abonament per a l’us d’equips tant per adults com per a nens. Les nostres caiacs i surfskis estan disponibles perquè gaudeixis de la llibertat de remar sense preocupacions.

Consultar tarifes

DOWNWIND AMB VENT GARBÍ A LA PLATJA LLARGA