TALLERS DE CONSCIÈNCIA CORPORAL, 6 i 7 D’ABRIL

Millorar les teves capacitats físiques en la vida i l’esport.

La Consciència Corporal és un procés d’auto coneixement del nostre cos que integra, en primer lloc, conèixer tant les nostres capacitats com les nostres limitacions físiques i, en segon lloc, aprendre a potenciar les nostres fortaleses mentre millorem allò que encara ens cal treballar.

Per conèixer millor aquesta tècnica, el Club Vela Platja Llarga et convida a participar en dues sessions pràctiques de coneixement de la nostra Cintura Pelviana i Cintura Escapular, pilars del nostre moviment i que són vitals per a la nostra funcionalitat, autonomia i eficiència motriu.

Siguis o no esportista, vine a conèixer com la Consciència Corporal pot ajudar-te a millorar les teves capacitats físiques, tant en la vida diària com en l’esportiva. No et perdis aquesta oportunitat i inscriu-te a les sessions dels dies 06 i 07 d’abril a les instal·lacions del Club Vela Platja Llarga de Tarragona.

Lloc: Club Vela Platja Llarga de Tarragona. Platja Llarga s/n. 43007 Tarragona

Sessions (us podeu inscriure a una o a les dues sessions):

  • 06 d’abril a les 11:00h. Mobilitat de la Cintura Pelviana. Durada: 1 hora
  • 07 d’abril a les 11:45h. Mobilitat de la Cintura Escapular. Durada: 1 hora

Inscripcions i pagament:

Cal que us inscriviu a mitjançant aquest formulari. Un cop enviat el formulari, revisarem que la inscripció sigui correcte i us escriurem detallant el Nº de Compte o Bizum on realitzar el pagament per avançat.

El preu de cada sessió és de 7€ per persona o 5€ si sou socis o sòcies del Club Vela Platja Llarga.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *