Trofeu Costa Daurada

 

Aquest cap de setmana s’ha disputat al Club de Vela Platja Llarga el Trofeu Costa Daurada 2015. Ja fa anys que el club s’encarrega d’organitzar aquesta trobada, esdevenint així la regata de tret de sortida de l’estiu. En aquesta ocasió van ser catorze les embarcacions que van creuar la línia de sortida, entre elles catamarans, patins sèniors i júniors.

Dissabte vam fer tots una travessa fins a Altafulla on hi havia una boia davant del far de Torredembarra que s’havia de deixar per babord i tornar cap al club on estava la línia d’arribada. Amb un vent suau de component sud la travessa es va fer tranquil·lament, els més ràpids van tardar menys d’una hora en arribar.

Diumenge vam realitzar un recorregut davant del club, un triangle que comprenia un parell de cenyides, dos llargs i una empopada. Un altre vegada van predominar els vents suaus de component sud fent així una regata tranquil·la per a tota la flota.

Al finalitzar la regata es va procedir amb l’entrega de trofeus, una vegada més els spinnakers van marcar la diferencia. Després de l’entrega i de felicitar als campions es va animar a tots el regatistes a seguir entrenant de cara a la propera regata oficial, la Regata Sant Magí, que es relitzará els dies 15 i 16 d’agost.

classificacions

mes fotos

, ,