Trofeu Costa Daurada 2013

Trofeu CVPLL2013

 

El passat cap de setmana es va disputar a les aigües de la platja llarga de Tarragona, el Trofeu Costa Daurada. En aquesta regata organitzada pel Club de Vela de la Platja Llarga, van participar catamarans i patins de la província.

El comitè de regates havia previst la disputa de 4 mànegues, dues dissabte 27 de juliol i les altres dues al dia següent. Dissabte el vent no va fallar a la cita, d’un component est/sud-est i amb una intensitat variable entre els 9 i els 14 nusos. Amb aquestes condicions, la primera mànega va propiciar boniques imatges, especialment dels formula 18, que tant en la cenyida com al llarg anaven ben escorats. A la segona mànega el vent ja va començar a amainar, però els va permetre acabar la mànega amb èxit.
Diumenge va començar amb una mar molt moguda, a la trencant es podien veure onades de quasi un metre, mentre que el vent no es definia. Finalment va acabar imposant-se un ponent agarbinat de certa intensitat, es podien veure ratxes de més de 16 nusos. Així amb una sortida de través, els més ossats van aconseguir superar la trencant per arribar al camp de regates on es van disputar dues mànegues. La primera amb molta intensitat de vent, mentre que la segona amb condicions de vent més suaus.
Al acabar la regata es va realitzar una paella per els participants que ho van voler i es va procedir a la entrega de premis. Finalment agrair-vos a tots els participants el haver vingut, i juntament amb els que no ho vareu poder fer, us esperem a la propera: la Regata Sant Magí els dies 17 i 18 d’agost.