Trofeu Club de Vela Platja Llarga 2013

TROFEU CVPLL 2013 cata

Durant el cap de setmana del 1 i 2 de juny, ha tingut lloc al Club de Vela Platja Llarga el Trofeu CVPLL 2013. Desprès d’haver-lo ajornat pel temporal de fa dos caps de setmana, els regatistes ja tenien ganes de fer-se  a l’aigua a competir per trofeu.

Dissabte, va començar amb molt de sol i alguna que d’altre ratxa a peu de platja. Després d’analitzar la situació i de realitzar la reunió de patrons, el comitè de regates va fer-se a la mar mentre els catamarans ultimaven els preparatius.

Una vegada plantat el camp de regates per un ponent d’uns 17 nusos, es va donar el tret de sortida a la que seria la primera prova del dia. Les condicions del vent aleshores s’havien tornat bastant extremes, tot i estar la mar plana, les ratxes de mestral que entraven superaven tranquil·lament els vint nusos. Degut a les fortes condicions de vent, només es van poder realitzar una prova dissabte, i van ser dues les embarcacions que van haver de retirar-se per avaries.

Diumenge, tot i tenir un millor parte meteorològic, va esdevenir una jornada complicada per el comitè de regates. Veient que el vent de terra no acabava de establir-se en una direcció concreta, el comitè va optar per anular les proves previstes per la data i procedir a l’acte de finalització del trofeu.

Així finalitza el Trofeu Club de Vela Platja Llarga de Tarragona 2013, aquest any caracteritzat per les desfavorables condicions meteorològiques. Esperem que el temps ens acompanyi a la propera cita i us hi esperem a tots!