Temporal al club de vela

 

Club de Vela Platja LlargaAlguns creien que aquest any anàvem a tenir bon temps fins al nadal, però la tardor ja ha fet acte de presencia amb un bon temporal. Portem una setmana de mal temps i sembla que encara tardarà en marxar la borrasca.

puja la marea

Els efectes del temporal es comencen a notar. Avui al mig dia semblava que ens anàvem a quedar sense platja. Ones de més de tres metres i ràfegues de més de vint-i-cinc nusos, son algunes de les lectures que s’han registrat a la boya del port de Tarragona. Aquí teniu un vídeo de quan ha començat la tormenta eléctrica.

En qualsevol cas, ja hem començat a retirar les embarcacions que s’hi torbaven més al límit i la previsió ens dona calma fins el cap de setmana, quan torna a apretar la llevantada. De mentre, al club han anat passant socis i monitors cridats pel mar i el vent. Per meravellar-se amb la força de la natura o bé per jugarse-la i posar a prova el seu nivell i la seva tècnica.

puja la marea

Estan sortint dies épics per practicar el surf,  el windsurf o el kitesurf. Situacions molt extremes, dignes de la stormchase i sembla que encara queden més oportunitats per posar-se a prova. Ara bé, només per als nivells avançats.