IX SETMANA DE LA IGUALTAT: dones i esport

El proper diumenge 12 de març el Club de Vela Platja llarga es suma a la iniciativa empresa pel Consell Esportiu del Tarragonès: la IX setmana de la igualtat dedicada a les dones i esport. Aquesta iniciativa s’emmarca dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona. Clicant a sobre d’enllaç hi podreu trobar tota la informació.

D’aquesta manera es pretén fer visible la presència de les dones en l’àmbit esportiu, on acostuma a estar minoritàriament representada. El Consell Esportiu del Tarragonès ens presenta així un servei on podreu trobar tota la informació necessària per avançar cap al foment de la pràctica esportiva de la dona. Programant diferents activitats esportives dirigides i desenvolupades pel col·lectiu de dones.

El Club de Vela s’hi vol sumar animant a les dones a participar activament en els esports que es practiquen al club. Per això durant tot el matí posarà  a disposició de totes aquelles que vulguin: les planxes de paddle surf, els caiacs i un catamarà amb monitor.

Material necessari: banyador, tovallola i muda. Si fos necessari el club de vela posarà a disposició vestits de neoprè. Inscripció i reserves mitjançant l‘aplicació del Consell Esportiu o a les oficines del club.

 

,