Trofeu Club de Vela Platja Llarga 2016

El cap de setmana del 28 i 29 de juny, el Club de Vela ha organitzat la primera regata oficial de la temporada 2016. Obrint així un cicle de regates oficials del club que culmina amb el Trofeu Imperial Tarraco a l’octubre.

Regata de patí català

L’objectiu principal d’aquest cicle de regates és obrir el món de la competició a tots aquells que el desconeixen. És per això que la regata és oberta per a totes les modalitats.

regata catamarà

Dissabte, abans de la sortida, vam fer la reunió de patrons. Moment en el qual el comité s’encarrega d’explicar als participants quin serà el recorregut, quina es la previsió de vent i mar, i quantes mànegues té el comité intenció de fer.

reagta hobie 15

Com que el dia estava molt solejat i calmat, vam decidir fer mànegues curtes amb la intenció de poder disputar-ne unes quantes. Amb un vent de component sud i una intensitat que rondava els set nusos es va donar el tret de sortida de la primera prova de la regata.

match race hobie15

A mesura que avançava el dia, i s’anaven completant les proves el vent va començar a pujar deixant bones imatges dels catamarans escorant amb els spinnakers al través.

scoring hobie fx one

Diumenge el dia va ser més complicat, de bon matí pel club ja hi havien uns quants windsurfistes, fet que pronostica que s’espera vent. I així va ser, abans de la reunió de patrons ja bufava el mestral amb ratxes de més de vint nusos. el comité va decidir aplaçar la sortida a l’espera del vent.

reagata hobie tiger

En vistes a que el vent no parava, era prou inestable d’intensitat i direcció, es va optar per el bé de la flota de donar per culminada la regata amb les proves realitzades la jornada anterior.

patí català

Així, amb les posicions ja decidides vam optar per passar directament a fer la paella de regata i a l’entrega de trofeus. Felicitem així al guanyador en la classe catamarà, Sergi Cadenas;  al guanyador de la classe patí, Jordi Padrell; i a tota la resta per venir i participar.

reagta hobie 16

Us animem doncs, als que no vareu poder venir a venir i participar a la propera regata, el Trofeu Costa Daurada els dies 16 i 17 de juliol.

paso de baliza hobie fxone

 

 

 

,