Regata Santa Tecla 2015

 

regata santa tecla 2015 tarragona

Amb motiu de les festes de Tarragona, el Club de Vela va organitzar la Regata Santa Tecla. Un any més es van reunir a les aigües de la platja llarga patins i catamarans per aconseguir els trofeus de Santa Tecla.

Dissabte va començar bufant el llevant de ben d’hora, el cel estava prou tapat però al llarga del matí es van anar obrint clarianes. A la una del mig dia el comitè va donar la sortida de la primera prova de la regata, amb un vent suau les embarcacions van anar realitzant el recorregut establert.

Les diferencies en les embarcacions va fer que els més ràpids haguessin d’esperar als més lents per a la segona prova, tot i l’espera algú es va portar alguna sorpresa al arribar a terra i comprovar els temps compensats.

Diumenge el dia va començar complicat, la forta trencant i la manca de vent amenaçaven a la regata. A mesura que avançava la jornada i els regatistes ja havien fet tranquil·lament el cafè, el dia es va anar arreglant i va començar a bufar una suau brisa de migjorn que va permetre disputar dues mànegues més per la regata.

Finalment, al tornar a terra, ens esperava el mariner amb la seva ja tradicional i coneguda paella, en aquest cas de marisc. En un tres i no res la paella va volar i es va procedir a la entrega de trofeus, motiu pel qual va acudir Jordi Ramón Sumoy, membre de la junta directiva del club.

Només queda felicitar al guanyadors i participants, i agraïr a Clos Montbalnc per ajudar a patrocinar l’esdeveniment. Finalment, animar a tots aquells que no vareu poder a venir a participar en la propera regata del club el Trofeu Imperial Tarraco els dies 3 i 4 d’octubre.
IMG_20150913_170604312_HDR
 classificacions

fotografies

,