Regata Santa Tecla 2013

Santa Tecla 2013

Amb motiu de la patrona de la ciutat de Tarragona, el Club de Vela Platja Llarga organitza anualment la Regata Santa Tecla. La regata es va realitzar el cap de setmana del 14 i 15 de setembre, tot just quan començaven les festes de la ciutat, amb l’especial patrocini de pativela.cat. En aquesta ocasió la flota de patins va complir a la cita, només del Club Marítim Altafulla ja van venir nou patinaires. En la classe catamarà van a tornar a ser els fórmula 18 els més nombrosos.

El dissabte vam poder gaudir d’unes molt bones condicions de regata. Un vent de component sudoest va aguantar tota la jornada, i fins i tot a meitat de la darrera mànega va començar a incrementar en intensitat. Va ser a partir d’aleshores quan van començar a bolcar tots aquells valents que anaven apurant més el scoring.

Diumenge el dia començà més que curiós, les lectures de fortes intensitats que ens arribaven d’altres spots ens tenien molt preocupats. Tot i que la intenció del comitè era intentar-ho amb alguna prova, al fer-se a la mar els va sorprendre una bona pujada de la ratxa, s’estava començant a formar onada gran i teniem lectures de més de 20 nusos. D’aquesta manera, per la seguretat de la flota, es va optar per donar per terminada la regata.

Així que la darrera jornada de regata va quedar-se en una paella i l’entrega de premis i trofeus. A part de la imprescindible participació dels regatistes, cal agrair en aquesta ocasió el patrocini de la regata per part de pativela.cat, que van donar premis per valor de 600€ als guanyadors. Així van quedar les classificacions: