Regata Sant Magí 2015

Aquest cap de setmana el club de Vela Platja Llarga va organitzar la Regata Sant Magí amb motiu de les festes petites de Tarragona.

Dissabte van realitzar una travessa direcció a Tarragona, degut a la inestabilitat del vent el comitè va decidir escurçar la regata i només arribar fins a la punta de la Savinosa.

Amb poc vent i un cel ben ennuvolat tots els participants van completar el recorregut. Tot i les diferencies a les embarcacions al final van arribar tots molt plegats, beneficiant això a les embarcacions més lentes.

Diumenge el dia va començar molt més agradable, amb sol, mar plana i vent de component sud de bon matí. Ràpidament, amb la intenció de poder fer tres proves i possibilitar així el descart, el comitè va anar al aigua i va començar el procediment.

En aquesta ocasió, el sol va ajudar a que hi participés més flota, un total de 15 embarcacions es van fer a la mar per competir per la primera posició. A mesura que avançava la jornada el vent va començar a pujar fins als 16 nusos sostinguts en la tercera prova del dia i darrera de la regata.

Al tornar a terra ens esperava una suculenta paella preparada pel nostre equip de marineria amb l’ajuda d’alguns socis. Amb la panxa ben plena vam procedir a l’entrega de trofeus.

Agraïm molt la participació de tots els regatistes, i en especial als que van venir de fóra, i esperem veure-us a tots a la propera regata que organitzem al club, els dies 12 i 13 de setembre, la Regata Santa Tecla.

classificacions

 

,