Regata de nadal

 

cartel bbk navidad copia

Aquest passat cap de setmana vam realitzar la primera edició de la Regata de Nadal, per mostrar així que a la platja llarga naveguem durant tot l’any.

standby sailing

Tot i començar el dia molt ennuvolat i amb gens de vent els regatistes es van anar a costant a la platja. La mar estava com una basa d’oli i no es movia ni una fulla. Tot i aixó, desprès de fer el café van començar a baixar les embarcacions a peu de platja i van començar a aparellar-les.

sense vent

 Una lleu brisa va permetre que els més agosarats es fessin al aigua, i sense més pensar-ho va anar sortint tothom fins al punt de trobar-nos més de quinze embarcacions navegant.

Després d’una bona estona intentant concentrar la flota i establir un criteri únic en vers a descobrir d’on venia aquella lleu brisa, vam optar per desistir de realitzar la regata i poc a poc tothom va anar tornant a terra.

no wind sailing

A terra, ja feia estona que el mariner avivaba les brases i ens esperava un pica pica mentre acabaven de recollir les embarcacions i la carn s’anava fent.

barbacoa a la platja

Finalment vam poder gaudir de bona companyia i molt bon ambient durant la barbacoa, donant així per finalitzada una regata caracteritzada per la manca de vent i la sobra de ganes de navegar.

comer en la palya

Podeu trobar més fotos al facebook del club, gracies a tots per participar.

,