Reformes de tardor

IMG_20151204_140741602Ja ha arribat l’hivern al club de vela. Durant aquesta darrera setmana hem tingut de retirar les embarcacions de la sorra per a complir amb la normativa vigent que ens obliga durant tres mesos a retirar-los.

Sin título-1Per tal de poder seguir fent servir les instal·lacions del club hem reorganitzat una mica més l’espai. Per una banda, al magatzem hem fet una estanteria nova per a caiacs, reorganitzat l’espai pels sacs de veles i una prestatgeria per hivernar els monocascs petits de l’escola.

Sin título-2Per tal de facilitar la sortida de les embarcacions i planxes més llargues hem  hagut de fer una porta nova a la tanca que es torba només sortir del magatzem.

Sin título-3 copiaD’altra banda, hem fet un estant nou per a catamarans a la zona de la barbacoa. Això ens ha premés poder apilar-los per a descongestionar l’espai, deixant així operativa encara una part de la zona de barbacoa per a l’ús dels socis.

IMG_20151204_140646509_HDR

En tot cas us convidem a passar per club per veure com avancen les reformes. Igualment us animem a anar a l’aigua, ja que tot i el fred estan sortint uns dies de sol radiant i mar ben plana, ideals per a poder sortir en hivern sense necessitat de mullar-se massa.

 

,