Activitat solidaria a la platja llarga

Avui ens hem aplegat uns quants socis, amics i simpatitzants al club de vela platja llarga per sumar esforços i col·laborar amb La Marató de tv3 en una activitat solidaria.

activitat a la platja llargaLes previsions per aquest cap de setmana no eren les millors, portàvem dos dies amb pluja i temporal, i amb aquest panorama feia una mica de mandra acostar-se a la platja.

openwater swimming tarragona
Al arribar al club aquest matí l’onada, com ja es preveia, era massa gran per poder sortir a navegar. El llevant ens havia portat una trencant i una corrent considerable, en la sèrie podia fàcilment superar els dos metres l’alçada de l’onada.
reunio de patrons
Així que a la pràctica hem hagut d’anular la navegada solidaria. De totes maneres hem pogut fer algunes activitats complementaries i ha passat finalment prou gent pel club ja que ha sortit el sol.
surfski tarragona
La secció de natació d’aigües obertes, que s’havia aplegat per fer la primera volta a la llarga, també han tingut que replantejar-se el recorregut. Optant així per una travessa més curta i adaptada a les condicions del mar.
swimming tarragona

L’equip de regates de multivela també ha participar activament en l’activitat. Tot i que no han pogut sortir a navegar, no han parat de fer jocs tot el matí i han acabat a l’aigua fent surf i bodyboard.

surf tarragona platja llargaMare Terra Fundació Mediterrània també han estat presents i actius en aquesta activitat solidaria, preparant un taller per als més petits on podien fer un vaixell amb materials reciclats.

taller de vaixells a la platja llargaEntre tots els assistents hem pogut recaptar 170€ que és sumaran a la causa d’aquest any de La Marató de tv3.