Naveguem amb La Marató de tv3

LaMarato_Baner2 (1)Aquest any la Marató de TV3 fa 25 anys i està dedicada a l’Ictus, Lesions medul·lars i Cerebrals traumàtiques.

El Club de vela platja llarga es suma a la iniciativa amb tota una sèrie d’activitats el proper diumenge 18 de desembre de 10.00 a 13.00h.

cursos de velaEs faran activitats obertes al públic en general, on podran participar els alumnes de l’’Escola de Vela, persones que estiguin interessades en provar l’’esport de la vela, esportistes amb el seu material, abonats, socis del Club i qualsevol que vulgui passar pel club.

paddle surf tarragona

L‘escola de vela programarà sortides d’uns 30′ per navegar amb catamarà. A part, estaran a disposició dels apuntats els caiacs i paddle surf durant tot el matí per poder-ne fer ús. L’activitat té un donatiu mínim de 5€ que aniran íntegrament destinats a La Marató.

La marató tv3

La nova i activa secció d’aigües obertes tambè s’ha sumat a la iniciativa organitzant una nedada solidaria que recorrera tota la platja llarga.

Mare Terra Fundació Mediterranea

També contarem amb la col·laboració de la Mare Terra Fundació Mediterrània que realitzarà un taller per nens.  Al taller faran un vaixell amb material reciclat i tindrà una durada d’un quart d’hora. L’activitat té un donatiu mínim de 2 euros que aniran íntegrament destinats a La Marató.

Inscripcions per telèfon o correu electrònic a:

977207789 // oficina@cvplatjallarga.org