Jornada de portes obertes

OPENDOORS fb copia

Aquest darrer diumenge vam realitzar al Club de Vela la tradicional jornada de portes obertes. En aquesta intensa jornada van poder gaudir dels nostres serveis més de 130 persones, entre els que ja estaven apuntats i els que van aprofitar el dia de platja per passar i fer-ho.

navega tarragona

Ja de bon matí vam tenir vent per poder començar amb bon peu la jornada. A les 11 ja teniem tot disposat a peu de sorra i amb els nostres monitors preparats per anar a l’aigua amb les respectives embarcacions. Així va discórrer un matí agradable per a navegar en catamarà, raquero, escandalosa, patí català, patí júnior, caiac i windsurf.

Navega a Vela Platja Llarga

 

Al mig dia el vent es va aixecar amb força, un migjorn de uns 16 nusos d’intensitat va bufar amb força una bona estona, aixecant una onada considerable que dificultava la sortida de les embarcacions. Quan vam començar els torns de tarda, el vent havia baixat però la forta trencant impedia poder fer els batejos amb qualitat.  Lamentablement, vam haver d’anul·lar les activitats programades per la tarda.

playa larga tarragona

Gracies  atots per venir, i als monitors per col·laborar en una jornada tant especial pel club. Als que no vareu poder navegar per la tarda, ho sentim molt, i us animem a passar-vos un altre dia pel club.

 

 

 

, ,