Multivela durant la Setmana Santa

Aquest any s’acosta la Setmana Santa i sembla que el temps ens oferirà unes condicions òptimes per a gaudir de la platja i la navegació. Aprofitant això, del 10 al 13 d’abril el club organitza unes estades continuant amb l’esperit dels cursos de multivela i del casal de l’estiu .

cursos de vela

A part de navegar a multivela tenim activitats alternatives programades per a tots els dies, dividint el grup per edats quan sigui adient. Farem surf, caiac, tallers, jocs i esports que s’adaptin a les seves inquietuds i necessitats del moment, donant sempre més d’una opció a triar.

surf tarragona

Igualment, no oblidem que ho més important és navegar i sempre que sigui possible, per les condicions meteorològiques, serà aquesta la primera opció que triarem. A l’hora de navegar provarem diferents disciplines: catamarà, patí català, monocasc o windsurf seran algunes de les opcions. Una manera de passar les vacances de setmana santa navegant i passant-ho bé amb els amics.

monitor vela

A terra i a l’aigua els nens sempre aniran acompanyats de monitors titulats i amb amplia experiència en el tracte. Especialment atents estaran al aigua, oferint així una experiència de navegació segura, en embarcacions especialment revisades i amb vigilància constant des de mar i terra.

catamaran i paddel surf

Donada la temporada, l’escola de vela posarà a disposició dels nens vestits de neoprè i sempre que vagin a l’aigua ho faran amb armilla salvavides.

Horari: De dilluns a dijous de 9:00 a 14:00.

Edat: de 7 a 17 anys (també oferim cursos per adults que s’adapten a aquests horaris)

Preu: No socis 100 € // Socis 60€

inscripcions campionat