Multivela d’estiu


El concepte de multivela està destinat a garantir les vostres inquietuds nàutiques. Així, al mateix temps que passes una bona estona a la platja i al mar, us permet anar millorant en la vostra tècnica de navegació.

 

El concepte de Multivela neix de la variabilitat de les condicions meteorològiques amb què ens trobem en el moment de sortir a navegar. Així, per poder aprofitar tots els dies a l’aigua els cursos no es centren en una disciplina nàutica en concret, sinó que depenent del dia es fa una activitat o una altra (vela, caiac, surf, snorkel ….). De tota manera, l’ideal és que sortim a navegar a vela a la mínima que sigui possible.

Per facilitar l’aprenentatge i l’organització de l’activitat, el grup es dividirà en tres subgrups. L’alumne s’embarcarà en el que millor s’adapti al seu nivell.

  •  GRUPO INICIACIÓ: 

Etapa de construcció de coneixements. On l’alumne navega amb el tècnic en el mateix vaixell, comparteixen les maniobres, hi ha intercanvis d’informació i cooperació.

  • GRUP AUTONOMÍA: 

Etapa de fixació de coneixements. L’instructor dirigeix la sessió des de la pneumàtica, per aquest motiu els alumnes han de tenir clars els principis bàsics de la navegació.

  • GRUP PERFECCIONAMENT: 

Etapa de perfeccionament amb el patí català. L’alumne navegarà en un vaixell ràpid que té un valor didàctic incomparable, la manca de timó desenvolupa nous coneixements i aporta significat a conceptes exposats en etapes anteriors.

 

Ja podeu reservar la vostra plaça o fer qualsevol pregunta a través del correu del club oficina@cvplatjallarga.org, trucant a les oficines a 977207789 o emplenant la inscripció directament clicant a la següent imatge.

inscripciones online