Multivela durant tot l’any

Aquest estiu l’escola de vela no ha parat amb els cursos de multivela. Cada matí ens aplegàvem a les 10 del matí per a muntar les diferents embarcacions, fer una mica de teoria i sortir a gaudir del mar. Una vegada a mar els alumnes anaven canviant d’embarcació, tractant que tots aprenguessin a portar-les totes.

Els nois i noies que hi participaven aprenien així les diferencies que comporta navegar en diferents disciplines com son el catamarà, el monocasc o el patí català. A la vegada treballaven diferents valors, com el treball en equip i el respecte pels companys i la natura.

Els dies que el temps no ens acabava d’acompanyar aprofitàvem per fer activitats complementaries. Activitats físiques relacionades amb la motricitat i la resistència, o activitats com el surf que ens ajuda a tractar d’entendre millor les onades.

Les diferencies d’edat i de nivell servien per establir diferents pautes de treball personalitzades en funció del seu ritme d’aprenentatge. Aquestes pautes de treball han creat una demanda entre els alumnes de multivela de l’estiu, volen continuar navegant durant tot l’any. Donat l’èxit d’aquest programa doncs, aquest any hem decidit continuar fent multivela durant tot l’any.

inscripcions multivela