Multivela a la platja llarga

multivelaJa portem tot l’any amb cursos i activitat al Club de Vela Platja Llarga, ara amb l’arribada del bon temps es hora de tornar amb la multivela. Per això hem decidit fer-ho, a més de a l’estiu, durant la Setmana Santa.
La multivela està encarada a garantir les vostres inquietuds, així a l’hora de poder passar una bona estona a la platja i al mar, us permetran millorar en la vostra tècnica de navegació.
La evolució lògica d’aquests es la següent: primer el Casal d’estiu (de 5 a 12 anys), que permet un primer contacte amb el mon nàutic; desprès la Multivela (de 6 a 18 anys), que està ja encarada a passar-nos el matí navegant; i finalment els Cursos (per a totes les edats), que ens permeten perfeccionar la nostra tècnica en una disciplina en concret.

Aquest post es centrarà per explicar-vos en que consisteix la Multivela. El concepte de Multivela neix de la variabilitat de les condicions meteorològiques a l’estiu, així, per poder aprofitar tots els dies sortint a l’aigua els cursos no es centren en una disciplina nàutica en concret, sinó que depèn del dia es fa una activitat o una altre (vela, kayak, surf, snorquel…). De totes maneres ho ideal es que sortim a navegar a vela a la mínima que sigui factible. Per facilitar l’aprenentatge i l’organització de l’activitat, el grup es dividirà en tres subgrups.

L’alumne s’embarcarà al vaixell que millor s’adapti al seu nivell.

• GRUP INICIACIÓ: raquero o catamarà
Etapa de construcció de coneixements. L’alumne navega amb el tècnic al mateix vaixell, comparteix les maniobres, hi ha intercanvi d’informació i cooperació.
 
•GRUP AUTONOMIA: làser pico
Etapa de fixació de coneixements. L’instructor dirigeix la sessió des de la pneumàtica, per aquest motiu els alumnes han de tenir clars els principis bàsics de la navegació.
 
• GRUP PERFECCIONAMENT: patí júnior
Etapa de perfeccionament. L’alumne navegarà en un vaixell ràpid que té un valor didàctic incomparable, la manca de timó farà desenvolupar nous coneixements i aporta significat a conceptes exposats a etapes anteriors. 
 
Òbviament, pel bon funcionament dels cursos, les places son limitades així que no us quedeu sense la vostra plaça!
Ja podeu reservar la vostra plaça o fer qualsevol pregunta a través del mail del club: oficina@cvplatjallarga.org