I Regata de Kayak Santa Tecla

kayak santa teclaAquest cap de setmana el club de vela va organitzar la primera edició de la Regata Santa Tecla de kayak, d’aquesta manera s’intenta promocionar la pràctica del kayak, tant en competició com en travessa al club.

A les 17:30 de la tarda del dissabte 19 de setembre ja van començar a arribar els competidors al club. Es duria a terme aleshores una reunió dels participants amb el comitè organitzatiu i decidiren tots plegats la conveniència de modificar el recorregut.

Degut a un vent considerable de component sud oest, es va optar per ficar la balisa del recorregut de 10 km a la alçada del far del club nàutic de Tarragona. D’aquesta manera els competidors havien de començar la cursa remuntant el vent, per a l girar la balisa deixar-se endur amb el vent i la corrent de tornada al club.

El primer classificat, Jordi Borràs, va completar el recorregut de 10km en un temps de 56 minuts i 17 segons. Al acabar tots la cursa va haver=hi un refrigeri i es va procedir a la entrega de trofeus. Els trofeus, gentilessa del Ajuntament de Tarragona, anaven acompanyats d’una fotografia en gran format gentilesa de Abel Perea, el rpesident del club. Igualment es va lliurar al placa commemorativa de la regata, on s’aniran gravant els temps dels guanyadors de les properes edicions.

Després de la regata i l’entrega del trofeus, al club va continuar la festa. Com cada any, es va fer el sopar de final d’estiu, on un gran nombre de socis i amics van participar.

fotografies

,