I Castanyada

El passat diumenge el Club de Vela va organitzar la celebració de la primera castanyada. Amb motiu d’aquesta es van programar activitats d’aigua, tallers i entreteniments per al assistents.

Tot i el mal temps, Els assistents no van fallar a la trobada. Abans de la una del mig dia ja ens havíem plegat més de 50 persones al club. La forta llevantada, amb ratxes de més de 20 nusos i una mar i corrent que anaven a l’alça van impedir que poguéssim realitzar les activitats nàutiques programades.

Donades aquestes condicions només els més experimentats van poder entrar al aigua. Van ser uns quants els socis, de les seccions de surfski, windsurf i kitesurf, els que van poder gaudir d’unes condicions excepcionals per la pràctica avançada en les seves respectives disciplines.

Els que ens vam quedar a terra, apart de gaudir veient l’espectacle que es duia a terme a mar, vam continuar la festa amb activitats alternatives a l’aigua. La primera sorpresa pels assistents va venir de la mà de Cere Vera, una encantadora parella que ens van oferir les seves cançons mentre fèiem el pica pica.

La segona sorpresa va venir de la mà de Cristina Coltelli, qui va fer un taller d’expressió corporal i representació tot jugant amb el poder de les màscares. Un espectacle que va sobtar i agradar molt als assistents. Finalment va arribar el torn de la paella, les castanyes i els moniatos. Una vegada vam tenir la panxa plena els concerts van continuar mentre fèiem la sobretaula.

Des de l’organització volem agrair a tots els col·laboradors per la feina ben feta i atots els assistents que vareu fer d’aquesta una gran celebració. D’altra banda, aprofitem per disculpar-nos pel temps, que no ens va permetre sortir a fer l’activitat nàutica degut a la manca de seguretat que això suposava.

A la resta, que no vareu poder venir us convidem al proper esdeveniment social al club, que tot i no estar encara concretat serà cap a finals de novembre i tindrà que veure amb el voleibol platja. Esteu atents als canals de comunicació del club per estar a la última.