Estiu a la platja llarga

estiu ala platjallarga 2015Com cada any el club de vela té molta activitat durant l’estiu, en especial l’escola de vela. Amb l’arribada de la calor tothom vol anar a la platja i en especial a banyar-se, en aquest context l’opció de banyar-se i fer activitats nàutiques triomfa. Des de finals de juny fins a principis de setembre, L’escola de vela té en marxa la seva oferta en cursos i campus d’estiu.

Pels més petits, d’entre 5 i 12 anys, l’opció que més èxit té aquest any es els cursos de vela. Els nens vénen de bon matí naveguen navegar i fer passen tot el dia a la platja fent amics i passant-ho genial. Aquest any l’activitat comença a les 8 de matí i hi ha l’opció de acabar a les 14h, quedar-se a dinar fins les 15h o aprofitar per fer més activitats fins les 17h.

IMGP5467 copia

Els nens que ja son una mica més grans, entre 10 i 17 anys,  acostumen a optar per la multivela. Aquest any l’horari es de 9 a 14h, al arribar es fa una mica de jocs i es prepara la activitat diària. L’objectiu principal és navegar i passar la màxima estona possible al mar, per poder anar provant així totes les embarcacions.

D’altra banda continuem, com durant tot l’any, oferint els cursos de vela. Aquests estan adaptats per poder atendre a totes les edats, i son especialitzats en una disciplina nàutica en concret. L’estructura dels cursos es de 10 hores dividides en diferents sessions. Entre setmana fem dues hores cada dia i en cap de setmana en fem dues i mitja. La finalitat principal del curs es aportar al alumne les nocions elementals per aconseguir la seva pròpia autonomia i poder així optar als abonaments, on l’alumne ja podrà practicar sol sense el monitor.

Finalment, entre aquells que només volen un tast sempre triomfa l’opció dels batejos de mar o les excursions. Igualment, també s’acostuma a emplenar el club de grups amb activitats combinades  provinents d’altres casals, acomiadaments de solters, aniversaris o amics amb ganes de passar-ho bé.

En qualsevol cas, tant entre setmana com en cap de setmana, al club tant socis com amics de l’escola de vela estem a l’aigua intentant compartir la nostra passió, navegar.