Surf Raiders

Aquest estiu estrenem al Club de Vela un nou tipus de curs, els Surf Raiders.

surfraiders

L’experiència de tots aquests anys a l’escola de vela ens ha ajudat a aprendre que hem d’anar adaptant la nostra oferta, per això neix aquest any Surf Raiders. Un nou concepte de curs en el qual es barregen diferents disciplines de lliscament.

windsurf surfraiders

Surf Riders està pensat per a aquells que veníeu a fer a l’estiu  cursos de windsurf de dilluns a divendres. Com qualsevol altra disciplina nàutica, el surf de vela requereix unes condicions de vent i onatge específiques. Veient que no podem assegurar-vos unes condicions meteorològiques perfectes hem optat per oferir-vos diferents opcions per poder gaudir de tots els dies a l’aigua.

Paddle Surf a Tarragona

Amb el programa de Surf Riders aprofitarem tots els dies. Si ens trobem amb un dia d’onades aprofitarem per fer Surf. Si el que ens trobem és un dia sense vent, optarem pel Paddle Surf. Si en canvi veiem que el dia està bé de vent optarem pel Windsurf. En qualsevol dels casos estarem a l’aigua practicant esport.

surf surfraiders

L’avantatge principal d’un programa com el de Surf Raiders és que combina diferents disciplines nàutiques que són complementàries. L’ésser pioners en el sector en programes pluridisciplinaris com el de multivela, ens ha donat l’experiència per assegurar que aquest tipus de cursos enriqueixen l’aprenentatge de l’alumne.

windsurf lessons surfraidersD’una banda ajuda a perfeccionar la tècnica combinant disciplines diferents. En els tres casos, encara que de manera diferent, s’està treballant l’equilibri, el pilar base en els esports de lliscament. Igualment els tres són esports que impliquen esforç físic, de tal manera que la seva pràctica ens ajudarà a estar en forma.

surf tarragona surfraiders

Tampoc cal oblidar que al combinar disciplines, l’activitat es fa molt més amena i divertida, permetent aprofitar al màxim les condicions particulars del dia. Si et queda encara algun dubte t’animem a passar-te pel club a provar alguna de les disciplines.

inscripciones online