Equip de regates sènior, navega a preus d’outlet

Al club de vela naveguem durant tot l’any i estem decidits a facilitar el poder gaudir d’aquest plaer a tothom. Es per això que aquest any hem començat amb l’equip de regates sènior, una fórmula per a poder navegar a preus de outlet.

ERSenior cvpll

Els caps de setmana quedem i fem una navegada conjunta seguint el model de multivela. Arribem, mirem el dia que fa i triem entre tota la flota de l’escola de vela per escollir l’embarcació que ens ajudi a aprofitar al màxim les condicions meteorològiques d’aquell dia.

aparejar hobie

Un monitor acompanya durant tot el matí a l’equip. L’ensenya  aparellar les embarcacions i l’ajuda a adquirir autonomía en la navegació. Una vegada a l’aigua es treballen recorreguts i traveses per anar perfeccionant la tècnica i aprendre a aprofitar al màxim les diferents condicions meteorològiques. L’horari de l’activitat és de 10:30 a 14:30.

420 tarragona

De moment integren l’equip un grup de noies amb moltes ganes de gaudir del mar i passar-se’ho bé, i vénen un parell de dies al mes. Els dies que hem anat sortint ens han permès navegar i practicar en catamarà, moncasc i patí català. A mesura que anem millorant en l’autonomia i la técnica anem traient més embarcacions a l’aigua.

navegar platja llarga tarragona

Si t’interessa venir a formar part del equip o probar un dia pots posar-te en contacte amb les oficines del club, on t’atendrem amb molt de gust.

 

,