Curs de windsurf URV

windsurf universitat rovira i virgiliAquesta darrera setmana hem coorganitzat al club un curs de windsurf universitari amb l’Universitat Rovira i Virgili.

Els alumnes han tingut l’oportunitat d’estrenar-se en la pràctica del windsurf a les aigües de la platja llarga. El temps ha estat prou agraït amb els alumnes, complaent-los amb dies de vents suaus i mar plana, ideals per a la iniciació en la planxa a vela.

 

Aquest any el departament d’esports ha optat per un nou model de curs basant-se en mòduls de 6 hores que es poden anar combinant amb d’altres esports fins a completar les hores necessàries per a convalidar crèdits.

A la seva plana web podreu trobar tota la informació sobre els cursos de windsurf i les activitats combinades de catamarà i windsurf que també organitzem conjuntament el tercer cap de setmana de cada mes.

Si esteu interessats en aprendre a fer windsurf podeu mirar les seccions de cursos i abonaments. Recordeu que a Tarragona es navega tot l’any i per això estem oberts tots els dies.