Continua la temporada de vela

Bon any a tots!

Ja fa uns dies que l’any ha començat i sou uns quants els que heu pogut venir a navegar per estrenar l’any.  De totes maneres, podríem dir que fins a aquest cap de setmana no s’havia vist tanta activitat al club des de l’any passat.  Això ha estat principalment degut a a que aquest cap de setmana era repreníem els entrenaments de l’equip de regates del club.

Com ja sabreu, el club obre tots els dies de l’any, ara durant l’hivern ens trobareu oberts de 10 a 17h. Podeu aprofitar així per baixar a la platja a fer cursos amb l‘escola de vela, sortir a navegar o aprofitar l’encalmada per ficar l’embarcació a punt.

A més de l’equip de regates, que entrena dos caps de setmana al mes durant tot l’any, aquest cap de setmana hi havien programats cursos de catamarà i de windsurf. Igualment, va haver-hi algun que altre que es va decidir per un abonament i va aprofitar el bon dia que feia navegant amb les embarcacions de la escola de vela.

Diumenge alguns socis van decidir-se per fer un assaig del que serà la propera calçotada anual del club de vela. Tot i que el vent va fer que més d’un es menguès els calçots freds per sortir a navegar, va ser tot un èxit i ja estem mirant dates per a organitzar la propera.

Si voleu estar a la última de les noticies sobre el club mantingueu-vos atents al correu i ales xarxes socials del club.

 

,