Campionat de Catalunya de Catamarà 2014

PORTADAEls dies 7 i 8 de juny, el Club de Vela Platja Llarga de Tarragona ha tingut el plaer d’organitzar el Campionat de Catalunya de Catamarà. Aquesta cita, celebrada anualment, estableix qui seran els campions de Catalunya durant tota una temporada en les diferents flotes de catamarà concentrades per l’esdeveniment.

En aquesta ocasió vint embarcacions van acudir a la cita, el que va permetre agrupar-los en diferents categories. Per una banda els més petits en la flota de hobie 15, per primera vegada en la història es feia classe infantil pels debutants. Els hobie 16 també van ser suficients com per establir-se en una flota, optant així a ser campions de Catalunya de hobie 16. Els fórmula 18 també van acudir fidels a la cita. Finalment, tota la resta de catamarans es van agrupar en la flota d’Interseries.  

El primer dia de regata el vent va ser puntual a la cita. De bon matí va començar a bufar llevant, el gran protagonista de la jornada. Amb un vent de direcció constant i intensitat variable entre 12 i 20 nusos, els regatistes van donar un gran espectacle durant les tres mànegues que es van disputar. Els més petits van haver de quedar-se  aterra, les condicions eren massa dures per a ells. Mentre, a l’aigua, les llanxes de salvament tampoc van parar durant tota la regata.Hobie 16 arribant a la balisa de sobrevent

Al tornar a terra ens esperava una suculenta fideuà que ens havien preparat la gent del catering La Padrola, i un sortidor de cervesa ben fresca que ens havia portat el nostre patrocinador NO+VELLO. Dinar de regata

Diumenge ja va ser un dia més tranquil, potser massa i tot. La falta de vent va forçar al comitè a hissar la bandera d’aplaçament a terra i va sortir a mar a veure si milloraven les condicions. Finalment, es van donar les condicions per iniciar el procediment i començar l’única mànega del dia. 

En arribar a terra es va procedir al lliurament de trofeus i les medalles pels Campions de Catalunya. També vam fer un sorteig entre tots els participants gràcies als detalls oferts pels nostres patrocinadors: vins i olis Suñer, catering La Padrola, Santi Pàmies Joiers i l’escola de vela del club.

Més fotos Classificacions

Gràcies als patrocinadors pel suport, a l’ajuda de 370º Nàutica i esport en l’organització i als voluntaris que també ens vareu ajudar. I sobretot gràcies a tots els participants, per fer possible aquest campionat. Us esperem a la propera!

, ,