benvinguda a l’estiu 2016

portes obertes 2016Aquest cap de setmana, com cada any abans de l’estiu, hem organitzat la jornada de portes obertes. Una oportunitat única per a que tothom que vulgui pugui venir a gaudir dels esports i activitats que oferim des de l’escola del vela del club durant tot l’any.

cvpll feat Clos Montblanc

Com a novetat aquest any presentàvem les embarcacions amb veles noves que ens han facilitat els nostres sponsors: können Tarragona i Clos Montblanc. Gracies a ells els alumnes de l’escola podrán gaudir de veles noves durant aquesta temporada en els cursos de patí català i de catamarà.

können gastrobar

Un altre novetat d’aquest any van ser les taules de paddle surf. Una demanda molt freqüent entre els usuaris de platja, que a partir d’ara ja es veu compensada de llarg. A més de les sortides en SUP, les taules serviran per complementar els cursos de surf raiders.

sup tarragona

L’activitat es va concentrar en diumenge, un dia perfecte de platja, sol i vent. De bon matí, mentre l’equip de tècnics del club preparaven les embarcacions, el vent no parava de rolar, sent el component nord el predominant.

navegar verano tarragona

Tot i que el vent de terra no és el millor aliat per la navegació, al ser un vent molt moderat els monitors van poder començar a fer els viatges a l’hora programada. A mesura que avançava el dia el vent començava a pujar fins al punt que la garbinada ja era considerable.

caiac tarragona

Després de una parada técnica per dinar el vent ja tenia una força considerable, així que vam optar, per questions de seguretat per ajornar les reserves fins a que el temps millorés.

windsurf lesons tarragona

La jornada va acabar així amb un dia de vent que van poder aprofitar només els windsurfistes i navegants més avançats, fent que l’enveja i les ganes d’aprendre s’apoderés de la gent que vam haver de restar a terra.

hobie15 full

Moltes gracies a tots per participar, i als que no vàreu poder venir us convidem per passar qualsevol dia per la platja, nostres estem oberts tot l’any!