Entrenament pel Trofeu Club de Vela

tarragona sailingAquest cap de setmana els patinaires de l’equip de regates s’han estat entrenant de cara a la seva propera regata, el Trofeu Club de Vela Platja Llarga. En aquest cas, també vam tenir socis que van sortir a posar a punt les seves embarcacions.

Dissabte va començar amb molt poc vent, amb l’equip de regates vam aprofitar per practicar l’equilibri amb el paddle surf i ficar-nos en forma amb els caiacs. A mig matí ja va començar a bufar, i vam poder sortir a navegar amb els júniors i el hobie 15. Per la tarda el vent va pujar una mica, fet que van agrair les alumnes del curs de catamarà que teniem programat.

Patí català

Diumenge el vent tampoc va aparèixer a primera hora, i com que hi havia una mica de trencant vam aprofitar per surfejar una mica amb els caiacs i les taules de paddle surf. Al mig dia, ja teniem prou vent per sortir a navegar, aquesta vegada amb els júniors i el patí sènior. Per la tarda, va clarejar el dia i va pujar prou el vent, quedant-se unes condicions ideals per al curs de 420 que teniem programat.

hobie 15

El cap de setmana que ve tenim regata i continuem amb els cursos pendents i de nous que encetem, esperem veure’t a la platja!