Abonaments

BONOS

Al club de vela hem pensat en els nostres alumnes, socis i simpatitzants que no tenen vaixell i volen sortir a navegar durant tot l’any. Existeix la possibilitat, per a navegants avançats, d’adquirir abonaments de navegació que permeten l’ús d’una embarcació de l’Escola de Vela.

Per poder optar a aquests abonaments cal tenir autonomia en tot el procés d’una sessió, des de l’aparellament del vaixell fins l’emmagatzematge del material utilitzat. Per tal de poder acreditar-ho, de nos ser antic alumne o usuari del club, hauràs de fer un bateig de mar amb un dels nostres instructors.

Els abonaments funcionen per hores. En el cas d’adquirir un abonament de 10 hores, l’usuari disposa d’un any per a realitzar les deu hores de navegació.

abonaments

*els socis gaudeixen d’un 40% de descompte

Amb l’adquisició de l’abonament l’interessat adquirirà el dret a navegar amb l’embarcació triada, l’armilla salvavides i el neoprè en cas de necessitat. També podrà fer ús de les instal·lacions del club.

L’abonat haurà de firmar la normativa establerta per aquest programa i poder, d’aquesta manera, adquirir l’abonament. Qui no tingui la llicència federativa d’escola anual (16€), l’haurà de tramitar a l’oficina.