Excursions

navega avela per TarragonaLa intenció principal de l’activitat és experimentar les sensacions de navegar i gaudir d’unes vistes privilegiades mentre recorrem la costa de Tarragona.

EXCURSIONS A VELA LLEUGERA

Abans d’anar a l’aigua es fa una breu presentació de l’activitat. La breu teoria bàsica que es dóna es fa mentre s’aparella i damunt del vaixell. L’instructor va sempre a dins l’embarcació, ajudant a la navegació i comentant el litoral.
L’activitat es realitza en velers amples i estables, que us permetran navegar d’ una forma còmode i possibilita parar-se a banyar. El recorregut dependrà de les condicions de vent i de la durada de la mateixa.

EXCURSIONS AMB CAIACS DE MAR

 

Abans de començar la sortida es fa una breu explicació teòrica. Els caiacs són oberts, quatre individuals o dobles, amb l’opció d’anar també un nen més. A la meitat del recorregut pararem per banyar-se i recuperar forces. Escollirem l’itinerari depenent de les condicions de vent, de la corrent de l’aigua i de la durada de l’excursió, en tot cas aquesta consistirà en retallar la costa visitant diferents cales i platges de la vora.

tarragona

REQUERIMENTS PER AQUESTA ACTIVITAT

– Menors de 6 anys han d’anar acompanyats d’un adult.
– A més a més del banyador és recomanable portar una samarreta i calçat que es pugui mullar.
– Protegir-se del sol amb ulleres, gorra i crema solar.
– Saber nedar.

kayak tarragona