Equip de regates sènior

El programa de l’equip de regata sènior està pensat per aquells alumnes que hagin fet algun curs i que vulgui continuar navegant en un grup sota la supervisió d’un tècnic de la Federació Catalana de Vela.

Per formar part de l’equip només cal que t’apuntis al grup de whatssap, on anirem informant setmanalment de la previsió i les intencions per fer alguna sortida el cap de setmana.

OBJECTIUS PRINCIPALS DEL PROGRAMA:

  • Fomentar la pràctica de l’esport de la vela al club. Facilitar la pràctica de la navegació a vela i promoure una cantera d’aficionats que que hi participi de manera continuada.
  • Crear un entorn saludable i de treball en equip, per generar hàbits d’oci sans i saludables. A la vegada que ens mantindrem en forma practicant esport al mig de la natura.
  • Ensenyar a navegar amb qualitat, significat i destresa. Continuarem treballant seguint els estàndards d’ensenyament de la Federació Catalana de Vela.
  • Donar l’opció, als alumnes que tinguin més nivell, de passar a participar en regates. Els entrenaments estaran encarats a la participació en regates, fomentant la superació personal i compartint inexperiència entre els integrants del grup.

preus equip regates

 calendari

 

inscripcions campionat