Abonaments

 

BONOS

Al club de vela hem pensat en els nostres alumnes, socis i simpatitzants que no tenen vaixell i volen sortir a navegar durant tot l’any. Existeix la possibilitat, per a navegants avançats, d’adquirir abonaments de navegació que permeten l’ús d’una embarcació de l’ Escola de Vela.

Per poder optar a aquests abonaments cal tenir autonomia en tot el procés d’una sessió, des de l’aparellament del vaixell fins l’emmagatzematge del material utilitzat. Per tal de poder acreditar-ho, de no ser antic alumne o usuari del club, hauràs de fer un bateig de mar amb un dels nostres instructors.

Els abonaments funcionen per hores. A l’ adquirir l’abonament el titular tindrà una targeta vàlida per 10 hores, on anirà fitxant cada hora que faci servir fins esgotar-lo. Amb l’excepció del caiac, els abonaments son d’ús personal e intransferible.  En el cas d’adquirir un abonament de 10 hores, l’usuari disposa d’un any per a realitzar les deu hores de navegació.

Amb l’adquisició de l’abonament l’interessat adquirirà el dret a navegar amb l’embarcació triada, l’armilla salvavides i el neoprè en cas de necessitat. També podrà fer ús de les instal·lacions del club.

L’abonat haurà de firmar la normativa establerta per aquest programa i poder, d’aquesta manera, adquirir l’abonament. Qui no tingui la llicència federativa d’escola anual (16€), l’haurà de tramitar a l’oficina.